RANGKAIAN SOSIAL ANDA

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail


Tadi semasa aku syok blogwalking ke blog-blog orang, tetiba aku ternampak satu post tentang cara nak tingkatkan traffic blog. Caranya nampak unik. Aku pun tak tahu samada cara ini berkesan atau tidak. Tapi apa salahnya kalau mencubakan?? Kalau menjadi kira rezeki la....SELANJUTNYA...



Cara nya begini:


1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. ABC MILO

2. Mat Din

3. MRS @ BLOGGER

4. Tengku Nizam

5. mizz shizzu

6. Myself V3 Me

7. BLOG HANZ

8. BemiesWorld

9. Farah Syafiqah

10. Qila Razak

11. Cekla~

12. Miss Yati

13. MaghribMenjelma

14. IRFAN BLOG

15. Oh Syiok Media




PERATURAN!!!


1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...


1. Mat Din

2. MRS @ BLOGGER

3. Tengku Nizam

4. mizz shizzu

5. Myself V3 Me

6. BLOG HANZ

7. BemiesWorld

8. Farah Syafiqah

9. Qila Razak

10. Cekla~

11. Miss Yati

12. MaghribMenjelma

13. IRFAN BLOG

14. Oh Syiok Media

15. BLOG ANDA





4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..

CREDIT TO BRO