RANGKAIAN SOSIAL ANDA

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail




Rata-rata yang mencuba applikasi Facebook yang bakal dilancarkan pada semua iaitu, Facebook Timeline ada yang berpuas hati, ada juga yang rasa rimas. Mungkin ia mengambil masa untuk pengguna membiasakan dengan paparan profile yang terbaru itu.


 Dan selepas fb timeline dilancarkan, banyak cara diperkenalkan untuk remove timeline tersebut. Dan kebayakan yidak menjadi. Kali ini admin ada jumpa cara yang admin sendiri dah cuba dan aplikasi ini memang berkesan.

Aplikasi ini hanya di'install' dalam laptop anda sahaja, ini bermakna hanya anda je yang dapat tengok fb anda kembali kepada asal. Jadi, aplikasi ini sekurang-kurangnya membantu anda agar tidak serabut untuk tengok profil sendiri.:)

 Jadi, kepada sesiapa yang berniat untuk membuang Facebook Timeline, berikut merupakan caranya. Selamat kembali ke fb lama! Komen jika berjaya, kongsikan kegembiraan anda..:)


Download dan Pilih Browser Anda (versi 0.3)























BACA: ianya hanya berfungsi pada akaun yg dilihat oleh anda.tetapi kekal dilihat TIMELINE oleh kawan anda. OK la kan? tak la semak otak sangat..hehe ..DAN VIEW KOMENLA SEKALI..FOLLOW SKALI LER