RANGKAIAN SOSIAL ANDA

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail



BUDAK ZAMAN SEKARANG PERANGAI PELIK,ORANG KATA BUROK DIA PANDANG SEMUA CANTIK TAK SERIK? MANA PERGI RASA SEGAN?

Kalau tak kat orang Paling kurang pun pada Tuhan?

ASSALAMULAIKUM dan Salam Sejahtera,amboi,semua typing huruf besar di atas..Sori na? Bukan apa,bro cuma nak highlightkan kata-kata yang dipetik dari sebuah lagu.Lagu apa?Lagu apa tu tak penting yang penting sekarang ni bro nak kongsikan kepada korang screen capture terbaru yang menunjukkan perilaku budak remaja kita zaman sekarang ni.

Bro bukan nak mengaibkan orang,tapi bro nak tunjukkan kepada anda perangai remaja zaman sekarang ni yang dah TAK TAHU malu lagi dengan berkongsi gambar bercium dengan penuh aksi!

Amboi! bukan setakat itu sahaja,malah dia mencabar AKAK dia untuk melakukan aksi yang sama malah dsambut baik pula cabaran dari budak tu.Dalam gambar yang akan bro paparkan cukup untuk anda semua fahami.Mari kita lihat.


Apa kata anda?

1 Member Sempoi:

  1. Yg pmpuan sorg lg 2 pro5 pic pkai tdung tp bleh kata dua2 same bodonye.. Gmbar dh trsebar kat public, yg bodonye pmpuan 2 nmpk muke, laki 2 nmpk dagu jer..pe2 hal pmpuan 2 gak kna tempiasnye nnti, laki 2 bijak x tnjuk muke..dh kna sabotaj pun x phm2 lg, siap bleh bangga plak..cmner kalu mak bpak korg dpt tau? bravo! Bodo abadi seadanya..

    ReplyDelete